Titel:
City Of Fear
Kategori:
Action
Längd:
1:30
Utgivningsår:
2001
Publicerad:
2011-10-12
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera City Of Fear:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

City Of Fear

City Of Fear (2001)

Seattle-journalisten Steve Roberts blir kontaktad av tre östeuropeer som berättar att hans gamla vän Dr. Venko är nära att göra ett sensationellt genombrott i kampen mot AIDS. De vill gärna att Roberts kommer och pressbevakar själva tillkännagivandet. Situationen vänds upp och ner när Roberts vid ankomst till vetenskapskonferensen i Sofia blir kontaktad av den bulgariska säkerhetstjänsten som berättar att Venko hastigt avlidit i samband med en båtolycka och att Roberts inte har något där att göra. När han sedan uppdagar att Venkos forskning endast varit en täckmantel för den ryska maffian ligger han riktigt risigt till. Storväxta, tungt beväpnade östeuropeiska män är honom hack i häl.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  City Of Fear
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "City Of Fear"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar