Titel:
Capote - En iskall mordgåta
Originaltitel:
Infamous
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2010-01-05
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Capote - En iskall mordgåta:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Capote - En iskall mordgåta

Capote - En iskall mordgåta (2006)

Infamous

Under sin research till romanen "In Cold Blood" utvecklar den flamboyanta och homosexuella författaren, Truman Capote, ett nära förhållande till den morddömde Perry Smith. Smith är en farlig man som tillsammans med sin partner-in-crime, Richard Hickock, sköt och dräpte en familj på fyra, med en nästintill overklig cynism och utan något motiv. Capote engagerar sig i händelsen och genom en lång rad intervjuer uppstår det förtroende mellan de två männen. Rollen som Capote - en av de mest faschinerande och kontroversiella författare i amerikansk litteratur - spelas med stor autencitet av Toby Jones. I "Capote - en iskall mordgåta" medverkar också Sigourney Weaver, Gwyneth Paltrow, Sandra Bullock, Jeff Daniels och Daniel Craig (James Bond i Casino Royal) i rollen som Perry Smith.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Capote - En iskall mordgåta
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Capote - En iskall mordgåta"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar