Titel:
Hard Candy
Kategori:
Drama
Utgivningsår:
2005
Publicerad:
2009-12-22
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Hard Candy:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Hard Candy

Hard Candy (2005)

Filmens handling har inspirerats av verkliga händelser i Japan, där det finns rapporterade fall av skolflickor som attackerats av manliga nätanvändare som kontaktat små flickor. Den 14-åriga flickan Hayley Stark kommunicerar med den 32-åriga fotografen Jeff i ett chatforum på Internet. Jeffs noggranna övertalningsförmåga verkar bita på Hayley, som går med på att träffa honom. Hayley verkar oskyldig men flirtig och vill likna sig med den erotiska samligen fotografier som pryder Jeffs väggar. Jeff tror att han är på väg till sjunde himlen, men är i själva verket påväg till helvetet. Hayley har nämligen utarbetat en djävulsk plan för att exponera Jeff som pedofil och ge honom en "chockerande läxa han aldrig glömmer".

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Hard Candy
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Hard Candy"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar