Titel:
Nemesis Game
Kategori:
Thriller
Längd:
1:28
Utgivningsår:
2003
Publicerad:
2012-06-18
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Nemesis Game:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Nemesis Game

Nemesis Game (2003)

Efter sin mors död kämpar Sara med att återfå livsglädjen. För att komma ur sin depression har hon börjat delta i diverse rollspel. Men de gåtor hon får i uppdrag att lösa börjar få en underlig karaktär. Mer dystra och iblandnästan hotfulla. Misstankarna börjarnkomma krypande. Vad är det hon har gett sig in i? Vem ligger egentligen bakom dessa rollspel? Hon börjar dessutom få en obehaglig känsla av att hon är övervakad. Hennes onda aningar besannas i ett mardrömslikt scenario där honnplötsligt står som huvudmisstänkt i ettnmakabert mordfall. Hon är deltagare i ett utspekulerat spel som hon inte kan ta sig ur- och där hon själv spelar rollen som mördare!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Nemesis Game
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Nemesis Game"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar