Titel:
Om jag vänder mig om
Kategori:
Drama
Utgivningsår:
2003
Publicerad:
2009-05-13
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Om jag vänder mig om:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Om jag vänder mig om

Om jag vänder mig om (2003)

Om jag vänder mig om är en berättelse om människor i förändring. En film om nödvändigheten att vända om för att inte gå under. Om att kärleken är större än hatet. Agnes och Rickard skall flytta till en ny stad. En av de sista kvällarna före flytten bjuder de sina närmaste vänner på middag. De påföljande natten kommer att förändra deras liv. Anders är murare och arbetar dag som natt för att få pengar till allt han tror att hans familj behöver. Den här kvällen får han erbjudande om svartjobb som han inte kan tacka nej till trots hans familjs ultimatum. Anita har inte sett sin före detta make sedan han för tre år sedan gifte sig med en 25 år yngre kvinna. Lika plötsligt som oväntat får hon ett fantastiskt tillfälle att söka upp honom för att äntligen få svar på en rad viktiga frågor. En film om den längsta och viktigaste natten i dessa människors liv.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Om jag vänder mig om
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Om jag vänder mig om"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar