Titel:
Dark Matter
Kategori:
Drama
Längd:
1:24
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2009-05-06
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Dark Matter:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Dark Matter

Dark Matter (2007)

DARK MATTER är en dramatisk och skakande historia om den kinesiska studenten, Liu Xing, som kommer till Amerika med huvudet fullt av geniala idéer och storslagna planer. Men lika duktig han är på astrofysik - lika dålig är han på att tolka universitetets sociala regler. När han kommer på kant med universitetsprofessorn Reiser (Aidan Quinn) faller allt isär. Stora ambitioner blir till våldsamma frustrationer och han bestämmer sig för en blodig hämnd på de människor, han menar, har svikit honom. Historien är baserad på en verklig händelse och ett aktuellt ämne. Filmens premiär blev uppskjuten efter massakern på Virginia Tech University då fl era elever sköts ihjäl av en tidigare student. I fi lmen ser du Meryl Streep och Aidan Quinn i två av huvudrollerna.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Dark Matter
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Dark Matter"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar