Titel:
Bordertown
Kategori:
Drama
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2009-12-22
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Bordertown:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Bordertown

Bordertown (2006)

Den ambitiösa journalisten Lauren Fredericks (Jennifer Lopez) från Chicago Herald, får nys om hundratals brutala våldtäkter och mord på kvinnor i den mexikanska gränsstaden Juarez. Hon tar sig an historien för att imponera på hennes chefredaktör (Martin Sheen) och ger sig iväg. En ung kvinna, Eva (Maya Zapata), har mirakulöst överlevt och går till den lokala pressen. Lauren övertalar sitt ex, Diaz (Antonio Banderas), att hjälpa till att beskydda Eva. Plötsligt befinner de sig mitt i ett helvete av korruption på bägge sidor av gränserna. Polisen, myndigheterna och hela Amerika - alla vänder ryggen till.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Bordertown
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Bordertown"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar