Titel:
Fast Food Nation
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2010-01-05
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Fast Food Nation:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Fast Food Nation

Fast Food Nation (2006)

Vad är det egentligen man proppar i munnen när man beställer en stor saftig, fettglänsande burgare i den lokala Fastfood-restaurangen? Den frågan ställer sig Don Anderson, anställd för den gigantiska fast-food kedjan Mickey's, som hittills har trott på företagets påstående om matens höga kvalitét. Men då han besöker den stora slaktfabriken, som är kedjans hjärta, måste han erkänna, att det är annat och mer i biffarna än kött. Fast Food Nation är en underhållande djupdykning av snabbmatsindustrin och filmen lämnar både kunderna, de anställda och dig med frågan: Ska du ha en extra stor burgermeny?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Fast Food Nation
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Fast Food Nation"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar