Titel:
Legosoldaten
Originaltitel:
Mercenary for Justice
Kategori:
Drama
Längd:
1:32
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2010-09-15
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Legosoldaten:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Legosoldaten

Legosoldaten (2006)

Mercenary for Justice

Föredetta CIA agent John Seeger är en hårdhudad man som alltid fullföljer sina uppdrag- oavsett vad som händer. För tillfället leder han en operation som går ut på att bryta sig in i ett av de bäst bevakade fängelserna och befria en ung fånge. Seeger är extremt laddad vid sitt uppdrag, främst eftersom: 1. Folk påstår att det är omöjligt att genomföra. 2. Han får en astronomisk summa pengar om han lyckas. Men han kan inte neka till att det även fi nns vissa negativa aspekter. Som till exempel att han blev utpressad till att ta jobbet, att han starkt betvivlar sina medarbetares lojalitet och att ingen, och allra minst hans arbetsgivare, tror att han ska överleva länge nog för att hämta ut sin lönecheck.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Legosoldaten
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Legosoldaten"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar