Titel:
Beautiful Creatures
Kategori:
Action
Längd:
1:24
Utgivningsår:
2000
Publicerad:
2011-07-05
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Beautiful Creatures:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Beautiful Creatures

Beautiful Creatures (2000)

Dorothy och Petula är två unga kvinnor som har en sak gemensamt, de har båda uselt omdöme när det gäller killar. Efter ett våldsamt gräl med sin knarkande pojkvän Tony beslutar sig Dorothy för att lämna såväl pojkvännen som staden. Men på en bakgata blir hon vittne till när en ung kvinna, Petula, misshandlas av sin pojkvän Brian. För Dorothy, som redan är uppjagad, brister plöstligt allt. Bakifrån klipper hon till Brian med ett järnrör mot huvudet. De två främmande tjejerna finner varandra omedelbart, och tillsammans bär de Brians livlösa kropp till Petulas lägenhet och dumpar honom i badkaret. När de sedan upptäcker att Brian dött börjar paniken växa. För att vinna tid skickar de ett av Brians fingrar tillsammans med ett krav på lösensumma för att få försvinnandet se ut som en kidnappning.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Beautiful Creatures
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  19 kr

  Pris: Headweb


 2. Headweb

  Beautiful Creatures
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Beautiful Creatures"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar