Titel:
Dubbel 8
Kategori:
Komedi
Längd:
1:25
Utgivningsår:
2000
Publicerad:
2009-06-29
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Dubbel 8:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Dubbel 8

Dubbel 8 (2000)

Året är 1964 och det är sommar i ett litet samhälle i Dalarna. Samlingsplatsen är det lilla torget, där de två kompisarna Anders och Börje cirklar runt på sina mopeder och väntar på att något ska hända. Där finns också Raggar-Billy, som gör allt för att imponera på tjejerna med sin vräkiga amerikanare. Så kommer plötsligt bussen från storstan och ut kliver ett par högklackade skor, brunbrända ben och en kortkort gul kjol. Det är Sofia - en kopia av Brigitte Bardot. Det är som om Anders och Börje bländats av solen. De två vännerna, som är helt besatta av sex, börjar genast fundera på hur de göra för att få se Sofia naken. Då får de en lysande idé: De ska göra en film och låta Sofia spela huvudrollen! Men eftersom allt inte riktigt blir som man tänkt sig, bjuder den här sommaren på händelser och hemligheter som ingen av grabbarna i sin vildaste fantasi kunnat drömma om.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Dubbel 8
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Dubbel 8"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar