Titel:
Dracula 2001
Kategori:
Skräck
Utgivningsår:
2000
Publicerad:
2009-06-29
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Dracula 2001:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Dracula 2001

Dracula 2001 (2000)

Den gamle vampyrjägaren Abraham Van Helsing driver numera en exklusiv antikhandel i London under namnet Matthew Van Helsing. Hans assistent är den unge Simon, som Van Helsing lärt upp och fostrat som sin egen son. Men Simon känner inte till Van Helsings verkliga bakgrund, ålder eller namn. och han känner inte till vad som egentligen ligger gömt i silverkistan inne i det rigoröst säkerhetsomgärdade kassavalvet. Det gör heller inte Van Helsings sekreterare Solina, som hjälper en grupp proffessionella tjuvar att bryta sig in i valvet för att stjäla värdefulla antikviteter. Men deras uppmärksamhet dras omedelbart till den exklusiva kistan. Med stora problem lyckas de dock stjäla kistan. Men under flygresan över till USA sker det som inte får ske, och tidernas mest fruktade och förföriska ondska är plötsligt lössläppt i vår egen tid.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Dracula 2001
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Dracula 2001"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar