Titel:
Bridge To Terabithia
Kategori:
Äventyr
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2010-09-10
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Bridge To Terabithia:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Bridge To Terabithia

Bridge To Terabithia (2007)

För tioåriga Jess är livet en lång kamp. Han är utanför i skolan, hans föräldrar har inte råd att köpa det nyaste och häftigaste leksakerna till honom och Janice från åttonde klass är ständigt ute efter honom. Men så en dag flyttar tjejen Leslie in i huset bredvid och hon är också annorlunda och utanför. De blir snabbt vänner och börjar utforska skogarna runt deras hus. Tillsammans skapar de ett vidunderligt fantasiland som kallas Terabitia där de bekämpar gnomer, jättar och andra fantasimonster. I Terabitia klarar de allt, och plötsligt är vardagens problem inte längre oövervinneliga. Men det största äventyret av alla väntar fortfarande på Jess... Filmen är baserad på den klassiska fantasiboken "Det hemliga landet" av Katherine Paterson (vinnare av Astrid Lindgren Memorial Award 2006) och är perfekt för stora och små med fantasin i behåll och en aptit på otroliga äventyr i stil med "Narnia"

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Bridge To Terabithia
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Bridge To Terabithia"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar