Titel:
Home Of The Brave
Kategori:
Krig
Längd:
1:42
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2009-05-18
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Home Of The Brave:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Home Of The Brave

Home Of The Brave (2007)

Kriget släpper aldrig taget om dig. En enhet i krigets Irak får det efterlängtade beskedet; ni får åka hem! Lättnaden är stor och den sista humanitära insatsen innan hemfärd bör inte vara annat än ett rutinuppdrag. Men under sista uppdraget blir det brutalt överfallna, de irakiska upprorsmännen är obönhörliga och amerikanerna faller som fl ugor. Vi följer fyra människor vars sista uppdrag gav dem svåra men för livet, och hur svår deras hemkomst blir när de ska återanpassa sig till sin gamla vardag hemma i USA. Samuel L Jackson, Jessica Biel och rapparen 50 Cent är stjärnorna i denna högaktuella film om krigets Irak.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Home Of The Brave
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Home Of The Brave"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar