Titel:
Kärlek i kolerans tid
Originaltitel:
Love In The Time Of Cholera
Kategori:
Drama
Längd:
2:12
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2010-03-19
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Kärlek i kolerans tid:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Kärlek i kolerans tid

Kärlek i kolerans tid (2007)

Love In The Time Of Cholera

Unge Florentino förälskar sig i den vackra men egensinniga Fermina, som han har känt sen barnsben. Men Ferminas far sätter stopp för deras kärlek och Fermina blir istället gift med läkaren Juvenal Urbino. Florentino kan inte glömma sin älskade Fermina och väntar hoppfullt på henne. 53 år, 7 månader och 11 dagar efter att han första gången erkänt sin kärlek för henne, får han en ny chans - när Urbino dör. KÄRLEK I KOLERANS TID är Mike Newells (Fyra bröllop och en begravning, Harry Potter) storslagna filmatisering av Nobel-pristagaren Gabriel Garcia Marquez bästsäljare om kärlek som aldrig vill dö. I rollen som den lidelsefulla Florentino ses Javier Bardem, som vann en Oscar för sin roll i storfilmen NO COUNTRY FOR OLD MEN.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Kärlek i kolerans tid
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Kärlek i kolerans tid"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar