Titel:
Death and Life of Bobby Z
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2010-01-08
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Death and Life of Bobby Z:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Death and Life of Bobby Z

Death and Life of Bobby Z (2007)

Tim Kearney (Paul Walker, känd från bland annat "The Fast and the Furious") är en före detta soldat som sitter inne på livstid - utan några vidare framtidsutsikter. En dag får han ett erbjudande som han inte kan motstå: den hårdkokta detektiven Tad Gruzsa (Laurence Fishburne känd från bland annat Mission: Impossible 3) erbjuder honom frihet mot att han förklär sig i den beryktade knarkbossen Bobby Z kläder. Bobby Z ska ingå i en hemlig byteshandel med en annan narkotikabaron. Vad narkotikabaronen inte vet är att Bobby Z i verkligheten är död... LET'S KILL BOBBY Z är en action av stora mått som bjuder på fl era oanade vändningar och stora prestationer från de två huvudrollsinnehavarna.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Death and Life of Bobby Z
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Death and Life of Bobby Z"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar