Titel:
A som i Akeelah
Originaltitel:
Akeelah And The Bee
Kategori:
Drama
Längd:
1:48
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2011-01-19
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera A som i Akeelah:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

A som i Akeelah

A som i Akeelah (2006)

Akeelah And The Bee

Akeelah växer upp i ett tufft kvarter i Los Angeles, där det gäller att vara duktig i idrott eller kunna rappa. Men Akeelah är inte som andra - hon är bokstavligt talat en naturbegåvning på att stava, och med skicklig hjälp från läraren Joshua (LAURENCE FISHBURNE), och trots moderns (ANGELA BASSETT) protester, anmäler hon sig till en nationell stavningstävling. Fortare än du hinner stava till G-E-N-I-A-L, börjar Akeelah den hårda vägen mot den absoluta toppen. "A som i Akeelah" är en upplyftande berättelse om att kämpa emot alla odds, att följa sin dröm, och att aldrig ge upp. Huvudrollen spelas av den charmiga, 11-åriga Keke Palmer - en prestation hon får väl godkänt för.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  A som i Akeelah
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "A som i Akeelah"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar