Titel:
Beat The Drum
Kategori:
Drama
Utgivningsår:
2003
Publicerad:
2009-05-14
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Beat The Drum:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Beat The Drum

Beat The Drum (2003)

Musa är bara 9 år gammal när en mystisk sjukdom drabbar hans lilla by i Sydafrika, och med ett slag gör honom föräldralös. Med en trumma, som han fått av sin far, under armen reser han till Johannesburg där han hoppas kunna få hjälp av sin släkting. Strax står han helt ensam i den pulserande, obarmhärtiga storstaden och riskerar att sluta som ett av de allt för många gatubarnen. Även om Musa bara är en liten pojke, så kommer hans resa och hans vetskap om sjukdomen att göra skillnad och tända ett litet hopp i mörkret. BEAT THE DRUM är en internationellt prisbelönad film om sjukdomen som håller hela Afrika i ett järngrepp - AIDS. Mer än 30 miljoner människor är smittade i Afrika och bara i Sydafrika dör varje dag 600 människor i följderna av sjukdomen.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Beat The Drum
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Beat The Drum"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar