Titel:
Haja läget!
Originaltitel:
The Reef - Shark Bait
Kategori:
Tecknat och animerat
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2010-01-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Haja läget!:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Haja läget!

Haja läget! (2006)

The Reef - Shark Bait

Den lilla fisken Pi kommer ut på sin livs resa då hans föräldrar blir fångade i ett fisknät och han måste lämna sitt trygga hem i Boston för att resa den långa vägen ut till det stora havet för att bo hos sin bräckliga tant Pile i det myllrande och färgglada korallrevet. Väl där möter Pi sin drömfisk - havets mest populära flicka Cordelia - och han faller pladask för henne. Men den store, onde tigerhajen, Thor, är också förälskad i Cordelia och sätter krokben för den spirande romansen. För att rädda Pi från att bli hajmat tvingas Cordelia att förlova sig med Thor och nu måste Pi samla allt sitt mod för att kämpa för både sitt och sitt kärestes liv. Han får god hjälp av den besynnerliga gamla sköldpaddan Nerissa.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Haja läget!
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Haja läget!"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar