Titel:
King of California
Kategori:
Komedi
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2009-05-19
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera King of California:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

King of California

King of California (2007)

Charlie (Michael Douglas) har precis blivit utskriven från ett mentalsjukhus och uppsöker sin dotter Miranda (Evan Rachel Wood). Miranda har hoppat av skolan och tjänar sitt uppehälle genom att vända hamburgare på McDonalds. Charlie, som tror att han är frisk, får med sig sin motvilliga dotter att leta efter en stor skatt som han är övertygad om ligger nedgrävd under ett köpcenter. Miranda ska nämligen söka jobb i köpcentret och med hjälp av lurendrejeri kommer närmare skatten. "King of California" är en underhållande komedi om att följa sina drömmar, hur tokiga de än må vara. Michael Douglas levererar en av sin karriärs bästa tolkningar, som den knäppe men snälle pappan med maniska föreställningar. Vid sin sida har han den unga och utsökta Evan Rachel Wood (The Missing).

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  King of California
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "King of California"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar