Titel:
Doomsday
Kategori:
Action
Utgivningsår:
2008
Publicerad:
2010-03-12
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Doomsday:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Doomsday

Doomsday (2008)

Ett dödligt virus har utplånat hundratusentals människor. Regeringen är desperat och reser en mur kring det infekterade området, så att ingen kan lämna platsen. 30 år senare är alla offren glömda - men muren står kvar. Plötsligt bryter viruset ut igen och ett litet men målmedvetet team, under ledning av elitsoldaten Eden, skickas över muren och in på andra sidan. Ryktet säger att liv fortfarande existerar - vilket betyder att någon har funnit ett motgift. Det blir en resa till något som liknar ett helvete på jorden. Doomsday är en noga uttänkt och actionspäckad "rädda världen-berättelse" i linje med 80-talets kultfilmer, som exempelvis "Flykten från New York". Med snygga Rhona Mitra (Beowulf, Shooter) i rollen som en kvinnlig "Mad Max" lyckas Neil Marshall bevara glimten i ögat i den djupt seriösa genren.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Doomsday
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Doomsday"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar