Titel:
Beer League
Kategori:
Komedi
Längd:
1:23
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2010-03-19
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Beer League:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Beer League

Beer League (2006)

Artie och Dennis är varandras totala motsatser. Dennis är i toppform, kotrollerad och framgångsrik. Artie har en stor ölmage, ingen stil och är arbetslös. De spelar i olkia basebollag och har en i åratal varit rivaler. Artie och hans lag vill festa hela tiden och sporten får hellre vänta om den ställs mot festandet. Men nu vill det till att hålla in ölmagen för om Arties lag inte vinner över Dennis lag så försvinner de ut ur baseballigan för all framtid! BEER LEAGUE har allt en film ska ha för att vara den prefekta killfilmen: öl, sex, eskorttjejer och så ännu mera öl. Den ena pinsamheten efter den andra ligger på lut då Artie och hans lagkamrater sätter igång spelet!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Beer League
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Beer League"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar