Titel:
I Know Who Killed Me
Kategori:
Thriller
Längd:
1:41
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2009-05-07
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera I Know Who Killed Me:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

I Know Who Killed Me

I Know Who Killed Me (2007)

Den lilla idylliska staden New Salem är lamslagen av skräck. En bestialisk seriemördare är i farten. Han för bort unga kvinnor och håller dem fängslade i flera dagar medan han torterar dem och till sist slår ihjäl dem. Polisen och FBI står handfallna då Aubrey Fleming (Lindsay Lohan) försvinner är alla övertygade om att han har slagit till igen. Då allt hopp verkar vara ute återfinns Aubrey - medvetslös och sönderslagen. Hon vaknar till liv på sjukhuset men påstår då att hon inte alls är Aubrey utan strippan Dakota Moss. Hon försöker desperat att få myndigheterna att söka efter Aubrey vars liv hon säger svävar i livsfara. Men har hon rätt, eller spelar hennes minne henne ett spratt? I KNOW WHO KILLED ME är en högdramatisk thriller med många tvister, en fantastisk rollbesättning och läckra stilistiska bilder.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  I Know Who Killed Me
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "I Know Who Killed Me"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar