Titel:
Carolina Torn Asunder
Kategori:
Komedi
Utgivningsår:
2003
Publicerad:
2009-11-26
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Carolina Torn Asunder:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Carolina Torn Asunder

Carolina Torn Asunder (2003)

Carolina Mirabeau är en ung kvinna som har full kontroll på sitt liv. Hon är vacker, intelligent, ambitiös och hennes liv går helt enligt planerna. Hon har bara två saker som bekymrar henne. Dels hennes lätt vrickade familj med en excentrisk farmor, en nersupen far och två yngre systrar som går sina egna vägar och konstant ställer till med bekymmer. Dels hennes eget kärleksliv som går på konstant tomgång, trots att hon arbetar på det populära TV-programmet ?The Perfect Date?. Hennes räddning är hennes bäste vän, grannen och författaren Albert, som i utbyte mot sin trygga axel och sina goda råd får inspiration till sina kärleksromaner genom Carolinas upplevelser. Men när hon en dag förälskar sig i den förmögne engelsmannen Heath, som var deltagare i TV-showen, vägrar Carolina att lyssna på goda råd från Albert.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Carolina Torn Asunder
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Carolina Torn Asunder"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar