Titel:
Gosford Park
Kategori:
Drama
Längd:
2:11
Utgivningsår:
2001
Publicerad:
2010-09-09
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Gosford Park:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Gosford Park

Gosford Park (2001)

Tea at four. Dinner at eight. Murder at midnight! November 1932. Gosford Park är den storslagna gård dit Sir William McCordle och hans fru, Lady Sylvia, har bjudit släkt och vänner över helgen. Bland den brokiga skaran inbjudna finns en grevinna, en krigshjälte från första världskriget, matinéidolen Ivor Novello och en amerikansk producent av Charlie Chan-filmer. Medan gästerna samlas i de överdådiga sällskapsrummen på övervåningen, fylls undervåningens kök och korridorer av gästernas tjänstefolk. Allt är dock inte så välordnat som det verkar och de händelser som följer kommer att överbrygga generationer.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Gosford Park
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Gosford Park"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar