Titel:
Jeepers Creepers
Kategori:
Skräck
Längd:
1:26
Utgivningsår:
2001
Publicerad:
2010-09-09
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Jeepers Creepers:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Jeepers Creepers

Jeepers Creepers (2001)

Syskonen Trish och Darry är på väg hem från College över ett lov. I den ljumna sommarkvällen blir de omkörda av en skräckinjagande gammal bil och tvingas av vägen. Både Trish och Darry registrerar den udda nummerplåten "BEATINGU". Under den fortsatta bilfärden genom det ödsliga landskapet får de återigen syn på bilen samt en mystisk figur som rör sig i skuggorna runt en övergiven gammal kyrka. De ser hur figuren dumpar något på bakgården, rakt ner i ett gigantiskt rör. Trots Trishs desperata motvilja beslutar sig Darry för att ta sig en närmare titt. Deras nyfikenhet leder dem rakt in i en mardröm - värre än de någonsin kunnat föreställa sig.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Jeepers Creepers
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Jeepers Creepers"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar