Titel:
No Good Deed (House On Turk Street)
Kategori:
Crime
Utgivningsår:
2002
Publicerad:
2009-12-04
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera No Good Deed (House On Turk Street):

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

No Good Deed (House On Turk Street)

No Good Deed (House On Turk Street) (2002)

Polisen Jack Friar är ute på Turk Street för att åt en god vän leta rätt på en tonåring som rymt hemifrån. Men istället kliver han rätt in hos ett gangstergäng som planerar att råna en bank. Jack tas som gisslan och bevakas av ledaren Tyrones vackra flickvän Erin, samtidigt som de övriga diskuterar vad de ska göra med Jack. Erin är en mästare på att manipulera män, och snart börjar hon spela ett spel och krypa innanför skinnet även på Jack. De två kommer allt närmare varandra, men Jack vet inte vad av allt Erin berättar som han ska tro på. Och snart kommer resten av bankrånarna tillbaka med bytet.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  No Good Deed (House On Turk Street)
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "No Good Deed (House On Turk Street)"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar