Titel:
Ghost World
Kategori:
Komedi
Längd:
1:47
Utgivningsår:
2001
Publicerad:
2011-07-05
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Ghost World:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Ghost World

Ghost World (2001)

De två överironiska tjejerna Enid och Rebecca är äntligen färdiga med High School och kastas in i verkligheten och ett sökande efter en plats i världen utanför skolan. Enid, till skillnad från Rebecca, motsätter sig den omgivning hon anser befolkad av hycklare, losers och oärliga människor och får därmed svårt att skaffa och behålla ett jobb. Samtidigt har Enid blivit god vän med och sökt sig till en medelålders ensamvarg vid namn Seymour. Istället för att göra något åt början av sitt vuxna liv, ger hon sig ut på jakt efter en kvinna som kan tänka sig att inleda ett förhållande med Seymour.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Ghost World
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Ghost World"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar