Titel:
Lustans lagar
Originaltitel:
Rules Of Attraction
Kategori:
Drama
Längd:
1:46
Utgivningsår:
2002
Publicerad:
2009-05-06
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Lustans lagar:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Lustans lagar

Lustans lagar (2002)

Rules Of Attraction

Filmatisering av Bret Easton Ellis-romanen med samma namn, där Patrick Batemans yngre bror Sean hamnat på ett college i New England. Precis som i Easton Ellis förlaga, bjuder Pulp Fictions manusförfattare Avary på en mörk och komisk satir över ett collegeliv där sex och droger står i centrum. Sean är en populär ung man som bara tillfälligtvis är i förbindelse med sina känslor. Paul Denton, en cynisk men mycket intelligent ung liberal med förmågan att attrahera de vackraste människorna - oavsett kön. Lauren Hynde, en vacker men förvirrad ung kvinna som glider fram vid domedagens brant. De omges av deras väldigt goda "vänner": Laurens rumskamrat Lara, vars sinnliga instinkter sträcker sig långt utanför vänskapens band; den hett efterlängtade Victor, ett hopplöst objekt för Laurens åtrå; Seans vän Mitchell, som är på väg att falla ned i Batemans avgrundsvärld. Och gällande lustans lagar på Camden College finns det bara en regel: Det finns inga regler.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Lustans lagar
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Lustans lagar"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar