Titel:
Behind The Badge
Kategori:
Drama
Utgivningsår:
2002
Publicerad:
2009-12-22
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Behind The Badge:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Behind The Badge

Behind The Badge (2002)

Darl Hardwick är en inskränkt, homofobisk och alkoholiserad småstadssheriff som en morgon vaknar upp i sin polisbil framför baren där han avslutade natten. Yrvaken och bakfull får han ett radioanrop om en trafikolycka där en långtradare vält. Men när man i ett dike i närheten av olyckan hittar en mördad transsexuell kvinna vänds Darls värld upp och ned. De lokala politikerna ber honom hålla en låg profil med undersökningen på grund av det stundande valet, och han lägger därför inte ned mycket tid på undersökningen. Men ett antal händelser får honom snart att ändå på egen hand börja undersöka mordet. Och nu tvingas han ta hjälp av de ljusskygga individerna från den värld han själv alltid förkastat.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Behind The Badge
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Behind The Badge"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar