Titel:
Immortal - The Woman Trap
Kategori:
Action
Längd:
1:38
Utgivningsår:
2004
Publicerad:
2009-05-06
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Immortal - The Woman Trap:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Immortal - The Woman Trap

Immortal - The Woman Trap (2004)

1500 teckningar, 1400 special effects-upptagningar, 200 grafiska designers och 4 års hårt arbete använde gurun bland serietecknare, Enki Bilal till filmen. Resultatet är ett helt enastående framtidsuniversum á la "Det femte elementet" blandat med "Blade Runner" och "Stargate". Ett pyramidformat objekt svävar över New York. Den uråldriga egyptiska guden Horus har korsat tid och rum för att återvinna sin odödlighet. Han ska befrukta en kvinna, och inte vilken kvinna som helst utan kvinnan med de blå tårarna. Nu är hans sökande över. Han känner på sig att hon finns där nere i myllret av människor. Han har sju dagar på sig att genomföra sin befruktning. Och stackars den människa som vågar ställa sig emellan Horus och evigheten.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Immortal - The Woman Trap
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Immortal - The Woman Trap"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar