Titel:
Nine Queens
Originaltitel:
Nueve Reinas
Kategori:
Thriller
Utgivningsår:
2001
Publicerad:
2009-12-08
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Nine Queens:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Nine Queens

Nine Queens (2001)

Nueve Reinas

Två slipade svindlare möts av en slump i en närbutik. Juan försöker lura kassörskan genom att dribbla med växlingspengar, när Marco kliver in genom dörren och arresterar honom. Men i själva verket är Marco ett proffs i svindleribranschen som ser Juan som en lämplig partner i en plan med betydligt större och farligare insatser. Marco har av en gamma räv i gamet erbjudits att sälja en samling extremt värdefulla frimärken kallade ´Nine Queens´. Men med miljontals kronor i potten är det svårt att hålla låg profil ? speciellt i den här branschen, där alla vill ha sin del av kakan. Och i samma takt som bedrägerierna och dubbelspelet ökar blir det allt svårare att veta vem det egentligen är som lurar vem?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Nine Queens
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Nine Queens"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar