Titel:
I Am David
Kategori:
Drama
Längd:
1:28
Utgivningsår:
2003
Publicerad:
2009-05-06
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera I Am David:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

I Am David

I Am David (2003)

I Am David handlar om en 12-årig pojke, David, som flyr från ett kommunistiskt koncentrationsläger med så lite som ett kompass, ett förseglat brev, en limpa bröd, och instruktioner om att ta brevet till Köpenhamn i Danmark. Var Köpenhamn ligger vet han inte och således inte heller att han måste korsa halva Europa för att komma dit. Ensam och utblottad, utan andra kunskaper om världen än att kunna säga meningen "Jag heter David" beger han sig på en resa genom Europe, där David sakta förlorar sin ingrodda misstro mot mänskligheten och börjar le, dela med sig, öka sin tillit och slutligen att älska. I Am David adresserar krigets grymheter, politik, lidande och misär medan den hyllar ungdomens styrka och den oförstörbara livsandan hos ett barn.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  I Am David
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "I Am David"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar