Titel:
Bulletproof Monk
Kategori:
Action
Utgivningsår:
2002
Publicerad:
2009-06-29
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Bulletproof Monk:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Bulletproof Monk

Bulletproof Monk (2002)

I 60 år har en tibetansk munk utan namn vaktat en skriftrulle med kraften att göra världen till himmel eller helvete beroende på vem som läser den. Munken jagas av en nazistisk organisation som vill använda rullen för att ta över världen. Nu har The Monk inlett sitt sökande efter skriftens näste väktare, och uppdraget för honom till USA. I enlighet med en forntida profetia - men med The Monks starka tvivel - verkar det som om hans arvtagare är en charmig, rappkäftad ficktjuv vid namn Kar. Under tiden som The Monk instruerar Kar i hans nya roll som beskyddare, blir den osannolika duon partners för att skydda skriften frånn dess skurkar som också är ute efter den.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Bulletproof Monk
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Bulletproof Monk"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar