Titel:
Coronado
Kategori:
Musik
Längd:
1:24
Utgivningsår:
2003
Publicerad:
2009-07-15
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Coronado:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Coronado

Coronado (2003)

Claire Winslow hade allt hon någonsin kunde önska sig i livet - ett vackert hem i Beverly Hills och en kärleksfull fästman, Will. Men när Claire bestämmer sig för att överraska Will på hans affärsresa till Schweiz, är det hon själv som blir överraskad. Will har försvunnit till El Coronado i Centralamerika. Fast besluten om att finna Will ger sig Claire av till El Coronado bara för att upptäcka att landet står på branten till en revolution mot dess president, diktatorn Ramos. Hon misstänker att Will har kidnappats av rebeller och hon övertalar våghalsiga reportern Arnet McClure att ta henne med på en expedition djupt inne i rebellernas territorium för att träffa frihetskämpen Rafael. Det blir början på ett våghalsigt och farligt äventyr hon aldrig vågat drömma om.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Coronado
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Coronado"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar