Titel:
Coastlines
Kategori:
Thriller
Längd:
1:45
Utgivningsår:
2002
Publicerad:
2009-11-06
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Coastlines:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Coastlines

Coastlines (2002)

Sprit och damer är dyra vanor. Därför lät sig Sony frestas av att tjäna snabba pengar på knarksmuggling. Detta kostade honom ett treårigt fängelsestraff. Åter på fri fot återvänder han till sin hemstad, en liten håla i Florida. Där försöker han kräva tillbaka en ansenlig summa pengar som hans förra arbetsgivare är skyldiga honom. Men hans forna knarkkontakter är av en helt annan åsikt och tänker knappast betala ut några pengar. Istället spränger de Sonys hus i luften. Sony lyckas klara sig levande ur huset, men hans far har inte samma tur. Nu är allt Sony kan tänka på en gruvlig hämnd- och han är minst sagt beslutsam!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Coastlines
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Coastlines"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar