Titel:
Monster Man
Kategori:
Skräck
Längd:
1:31
Utgivningsår:
2003
Publicerad:
2009-05-06
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Monster Man:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Monster Man

Monster Man (2003)

Adam har varit förälskad i Betty-Ann i nästan hela sitt liv, men har aldrig fått möjligheten att berätta det för henne. När han får beskedet att hon ska gifta sig beslutar han sig för att åka till henne och lätta sitt hjärta. Motvilligt får han på den långa bilfärden även med sig sin galne polare Harley som ressällskap. När färden leder in dem på en öde motorväg börjar märkliga saker att inträffa. Först prejas de av vägen av en gigantisk monstertruck, därefter dyker den vackra lifterskan Sarah upp i deras baksäte. Men det är bara början på en biltripp som inte bara blir märkligare, utan framför allt betydligt hotfullare och otäckare..

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Monster Man
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Monster Man"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar