Titel:
Edge of Madness
Kategori:
Thriller
Längd:
1:35
Utgivningsår:
2002
Publicerad:
2009-07-15
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Edge of Madness:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Edge of Madness

Edge of Madness (2002)

Året är 1851. Platsen är ett öde, vinterkallt Manitoba i Kanada. 18-åriga Annie Herron stapplar genomfrusen och utsvulten in genom dörrarna till Fort Garry och berättar för sheriffen Mullen att hon mördat sin man Simon genom att krossa hans huvud mot en sten. Mullen spärrar in Annie i den lokala arresten och tar själv tag i utredningen av mordet. På grund av bristen på information går utredningen långsamt, men ju mer Mullen får reda på om Annies bakgrund, desto mer uppslukad blir han av hennes berättelse. När det framkommer att Annie ingått ett skenäktenskap med Simon, som visade sig vara ytterst våldsam, börjar sanningen så smått gå upp för Mullen..

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Edge of Madness
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Edge of Madness"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar