Titel:
Gräsklipparmannen
Kategori:
Thriller
Längd:
2:20
Utgivningsår:
1992
Publicerad:
2009-09-26
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Gräsklipparmannen:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Gräsklipparmannen

Gräsklipparmannen (1992)

Jobe Smith är en vuxen man med en 6-årings intelligens. Han försörjer sig på att klippa folks gräsmattor och hjälpa till i kyrkan. Vissa i staden drar fördel av hans mentala tillstånd och både hånar och slår honom. Den hängivne vetenskapsmannen Dr. Angelo försöker att öka chimpansers intelligens med hjälp av virtual reality. När Angelos uppdragsgivare vill stimulera apornas aggressiva instinkter, hoppar han av för att fortsätta på egen hand. I Jobe finner han den perfekte försökskaninen. Jobes hela värld förändras. Äntligen kan han försvara sig mot sina plågoandar. Men något går snett.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Gräsklipparmannen
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Gräsklipparmannen"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar