Titel:
Anything Else
Kategori:
Komedi
Utgivningsår:
2003
Publicerad:
2010-01-19
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Anything Else:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Anything Else

Anything Else (2003)

Jerry Falk är en ung komediförfattare i New York som kämpar för att slå igenom, men hans karriär går på konstant tomgång. Inte blir det bättre av att hans mentor, David Dobel, är en om möjligt ännu mer misslyckad författare. Än värre blir det när Jerry blir blixtförälskad i den frisinnade skådespelerskan Amanda och lämnar sin flickvän för henne. Han upptäcker snart att Amanda inte bara är en lögnare av stora mått utan även otrogen och djävulskt manipulativ. Problemet är bara att Jerry är så förblindad av kärlek att han inte klarar av att bryta deras förhållande. Han har tidigare fått lära sig att livet är som allt annat, men inser att ett liv med den minst sagt oberäkneliga och neurotiska Amanda är långt ifrån likt alla annat.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Anything Else
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb


 2. Headweb

  Anything Else
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Anything Else"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar