Titel:
Hawaii, Oslo
Kategori:
Drama
Utgivningsår:
2004
Publicerad:
2009-12-21
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Hawaii, Oslo:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Hawaii, Oslo

Hawaii, Oslo (2004)

Fem historier om kärlek som flyter in i varandra och slutar i samma gatukorsning i Grünerløkka på årets varmaste dag. En död man ligger på asfalten, de som står runt omkring honom är mer levande än någonsin. I elva år har Leon drömt om att fylla 25. Fjorton år gammal ingick han och Åsa en pakt om att de skulle mötas denna dag för att bli tillsammans igen - för alltid. När världen ter sig svår flyr Leon genom att springa. Den sanndrömmande Vidar flyr från sina drömmar genom att hålla sig vaken. Han är nattvakt på institutionen där Leon bor, och har drömt att Leon och Åsa aldrig återförenas... Människorna korsar och möter varandra - som gatorna i en stad. Alla flyr från något eller drömmer om något annat under detta dygn. En vill till Hawaii, Hawaii - en vill till Hawaii, Oslo. Alla letar efter kärleken och allt hänger samman.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Hawaii, Oslo
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Hawaii, Oslo"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar