Titel:
Blackball
Kategori:
Komedi
Längd:
1:33
Utgivningsår:
2003
Publicerad:
2009-05-06
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Blackball:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Blackball

Blackball (2003)

De flesta engelsmän i Cliff Starkeys ålder är besatta av fotboll. Men av någon anledning är arbetargrabben Starkey besatt av en betydligt mindre och nästan löjligt aristokratisk sport - "lawn bowls", en slags form av boule som uteslutande utövas av den pensionerade överklassen. Den regerande mästaren sedan 20 år på The Royal Torquay Bowls Club är ordföranden Ray Speight. Men det här året får han alltså konkurrens av Starkey, som inte bara har fräckheten att våga utmana honom utan dessutom försöker lägga beslag på hans vackra dotter Kerry. Men det är inte alla som förfäras av den oförskämde vildhjärnan. Faktum är att han är exakt vad de amerikanska fansen och TV-bolagen har väntat på.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Blackball
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Blackball"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar