Titel:
Intermission
Kategori:
Drama
Längd:
1:42
Utgivningsår:
2003
Publicerad:
2009-05-06
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Intermission:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Intermission

Intermission (2003)

När den osäkre och något hämmade John föreslår för sin flickvän Deirdre att de ska ha ett uppehåll - bara för att testa henne och om hon verkligen älskar honom - svarar hon helt oväntat ja. Denna missbedömning i planeringen resulterar i en rad händelser som påverkar hela deras omgivning med våld och förödelse som följd. Den olycklige älskaren och hans bäste vän, den råbarkade kriminalaren och den hänsynslöse smågangstern, den vackra flickan med sin nye, gifta älskare, hennes syster och den övergivna hustrun på väg mot sammanbrott, den ambitiöse TV-producenten och en nioårig vildhjärna. Alla inser de snart hur deras kaotiska liv hänger samman i denna sanslösa berättelse om modern kärlek med en något skruvad knorr.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Intermission
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Intermission"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar