Titel:
Botten är Nådd
Kategori:
Komedi
Längd:
1:27
Utgivningsår:
1998
Publicerad:
2009-07-15
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Botten är Nådd:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Botten är Nådd

Botten är Nådd (1998)

Matt är manusförfattare i Hollywood. Dessvärre börjar hans drömjobb av urarta sig till rena mardrömmen och hans självförtroende har börjat sjunka som en sten till havets botten och ersättas av diverse påfrestande neuroser. Han lider av allvarig skrivkramp, fast övertygad om att allt han skriver är rena rappakaljan. Han har dessutom problem med sin flickvän och börjar starkt misstänka att han kan vara homosexuell. Det är nog lika bra att jag tar livet av mig konkluderar han sin situation. Men det är betydligt lättare sagt än gjort! För varje gång Matt är redo att möta sitt öde stoppas han av de mest bisarra anledningar.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Botten är Nådd
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Botten är Nådd"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar