Titel:
Paparazzi
Kategori:
Action
Längd:
1:21
Utgivningsår:
2004
Publicerad:
2011-10-12
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Paparazzi:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Paparazzi

Paparazzi (2004)

De svärmar som flugor runt de vackra, rika och berömda. 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året. De kallas Paparazzis. De är den omättliga allmänhetens nyfikna ögon och levererar skarp ammunition till skvallerpressen. Men för Hollywood-stjärnan Bo Laramie är gränsen nådd när sensationsjakten leder till personförföljelse och smutskastning. När sedan hans fru och barn hamnar på sjukhus efter att ha varit tvungen att väja för en hänsynslös nyhetsfotograf, slår det slint. De har smutskastat honom. Invaderat hans liv. Förstört det. Nu ska de få betala för det - genom att smaka på sin egen medicin!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Paparazzi
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Paparazzi"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar