Titel:
Once Upon A Time In The Midlands
Kategori:
Drama
Längd:
1:40
Utgivningsår:
2002
Publicerad:
2011-09-06
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Once Upon A Time In The Midlands:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Once Upon A Time In The Midlands

Once Upon A Time In The Midlands (2002)

24/7-regissören utgår från de gamla kofösarfilmernas berättarstruktur för att göra en relationskomedi i en Englandsgrå villaförort. Småkriminelle Jimmy återvänder till Nottingham, dels för att fly undan tre bankrånare, dels för att återvinna förra flickvännen Shirley och deras gemensamma dotter. Men Shirley lever nu tillsammans med Dek. Han är allt som Jimmy inte var - kärleksfull, trofast, pålitlig... och faktiskt rätt alldagligt tråkig. Dek älskar dock sin Shirley över allt annat, och en dag beslutar han sig för att ge henne en rejäl överraskning: Han friar till henne i direktsändning i TV - och hon svarar "Nej"! Detta ytterst pinsamma spektakel bevittnar Jimmy, som plötsligt beslutar sig för att han nu är mogen att slå sig till ro och bilda familj - och han vill ha "sin" familj tillbaka. Så han återvänder till staden för att vinna tillbaka Shirleys hjärta. Men den kärlekskranke Dek har inga planer på att ge upp så lätt.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Once Upon A Time In The Midlands
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Once Upon A Time In The Midlands"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar