Titel:
Belly Of The Beast
Kategori:
Action
Längd:
1:27
Utgivningsår:
2003
Publicerad:
2009-06-29
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Belly Of The Beast:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Belly Of The Beast

Belly Of The Beast (2003)

Sedan 11 september 2001 har världen förändrats. Insikten om att vi aldrig kan känna oss riktigt säkra har drabbat folket, och detta får i högsta grad den tidigare CIA-agenten Jake Hopper erfara. Hans dotter Jessica och hennes vän Sarah är på rundresa i Thailand när de kidnappas av den muslimska, fundamentalistiska terrorrörelsen Abu Karaf. Deras huvudmål var Sarah, som är dotter till en senator. Jessica råkade bara befinna sig på fel plats vid fel tidpunkt. Terroristernas krav är att 20 personer som sitter i amerikansk fångenskap ska släppas fria inom en vecka, annars dödas flickorna. Den amerikanska regeringen vägrar att förhandla och Jake inser att bara han själv kan rädda livet på sin dotter och hennes vän.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Belly Of The Beast
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Belly Of The Beast"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar