Titel:
Piccadilly Jim
Kategori:
Komedi
Längd:
1:37
Utgivningsår:
2004
Publicerad:
2009-12-10
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Piccadilly Jim:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Piccadilly Jim

Piccadilly Jim (2004)

Jim är en ung amerikansk playboy som lever det goda livet i London. Han älskar att festa och träffa vackra kvinnor och har inte en tanke på att skaffa sig ett riktigt arbete. Detta tänker dock hans moster Nesta ändra på. Med dunder och brak anländer hon till London med endast ett mål i sikte. Att ta med sig Jim till New York och skaffa honom ett riktigt jobb och ett riktigt liv. Med sig på sin resa har hon den vackra Ann, som inte har träffat Jim men som väl känner till hans tvivelaktiga rykte. Ann väcker genast Jims intresse men kommer han lyckas gå från skandalomsusad playboy till att bli mannen i hennes liv?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Piccadilly Jim
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Piccadilly Jim"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar