Titel:
Shadow of Fear
Kategori:
Thriller
Utgivningsår:
2004
Publicerad:
2009-11-25
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Shadow of Fear:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Shadow of Fear

Shadow of Fear (2004)

De är stadens dolda maktelit. En grupp inflytelserika och hänsynslösa män som håller varandra om ryggen. Som till exempel senatorns blivande svärson, Harrison som råkar ha ihjäl en man i en bilolycka. Harrisons karriär och stundande äktenskap hänger i en skör tråd. så när han får frågan av advokaten vad han är villig att ge för att saken ska tystas ner svarar han tveklöst - Vad som helst. Broderskapet skrider till verket. Tidningarna skriver inte ett ord om målet. Solklara bevis blir plötsligt tveksamma. Polisens utredningar leder ingen vart. Men sedan kommer räkningen. Harrison måste göra något minst sagt fruktansvärt för Broderskapet.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Shadow of Fear
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Shadow of Fear"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar