Titel:
Hong Kong Knights
Kategori:
Thriller
Längd:
1:40
Utgivningsår:
2003
Publicerad:
2009-05-06
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Hong Kong Knights:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Hong Kong Knights

Hong Kong Knights (2003)

Det är absolut inte på grund av sina diplomatiska förmågor so Ken betraktas som poliskårens mest effektiva man. Det är för att han genom sina hårda metoder alltid får jobbet gjort, kosta vad det kosta vill. Även om det innebär att lagen måste tänjas. Nu är Ken igång med ett av sina tuffa uppdrag. För att kunna lösa fallet tar han hjälp av sin gamla vän Jack Lai. Problemet är bara att Lai avtjänar ett 15 års långt fängelsestraff för mord. Det löser dock Ken. Det dröjer inte länge förrän problemen hopar sig. Någon har gillrat en fälla och plötsligt är Lai försvunnen och Ken blir indragen i en spektakulär juvel-kupp. Nu är inte Ken längre poliskårens starkaste man utan istället den mest efterlysta.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Hong Kong Knights
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Hong Kong Knights"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar